6. des. 2011

* * * Look at the stars * * *


Copyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.

Noen bilder fra en fototur tidligere i vinter/høst :)
Ellers en bra dag :) Er i storhumør, gleder meg til jul - og hva mer kan man egentlig ønske seg :) Jobber med fotobok i julegave til min kjære søster Hege for tida - kos det, selv om det krever mye tid... heheh jeg har funnet fram mye rusk fra tidlige år med speilrefleks :P ikke så stolt av det :S men kanskje jeg blogger no av de andre bildene je ik har redigert før her etterhvert.. men får satse på å gi Hege noen nye, ukjente glimt i fotoboka hu har ønska seg ;)

10 kommentarer:

Elin sa...

Her glitrer verden, Na. Virkelig nydelige bilder til stor inspirasjon. Liker så godt måten du redigerer bildene dine på,

Siw Aina sa...

tenker Hege blir utrolig glad for faven :) Bildene over her er magiske, det er det beste ordet jeg finner som beskriver hva jeg tenker og føler når jeg ser på dem. Rett og slett magisk!

Na sa...

Tusen takk for hyggelige ord !!! :) Var en flott dag ute i skogen dette, fikk merkelig mange bilder jeg likte, og gadd og redigere ;)

Liv Johanne sa...

Ikke bare stjerner, spør du meg, men diamanter også -særlig på det første :)
Enig med Elin; Nydelig redigert!

heges sa...

Drømmende og stemningsfullt :) Liker dof'en ;)

...og jeg liker det jeg hører om fotoboka :))) Kommer nok til å bli husets mest brukte bok :)

Elin Bredesen Foto sa...

Kjempe fin serie Nina. Fargene er spesieller og det samme er motivene. Dofen på det første bildet er helt super..falt helt for det :)

Na sa...

Tusen takk Liv-Johanne, Hege og Elin :) Er det første som er favoritten min å :) Gled deg du Hegemi.. skal jobbe hardt for å få den klar til jul ;)

DeMona sa...

Hmmm... du grønne glitrende... Her pynter du fotogratfiske juletrær allerede tidlig i desember. Man kan bare glede seg til jul! Takk for linken! Ma

Jill c",) sa...

Stemningsfullt, du har en fantastisk eventyrlig fantasi som man ser i bildene dine:))

Spennende!

Na sa...

Tusen takk Mona og Jill :))))