4. des. 2011

B E A W A R E . . .Copyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.

Et par bilder som har ligget ei stund i mappa ;) hender de trenger litt go'gjøring ;) hhe.. eller så er det rett å slett at denne bloggern er inne i en litt slapp fase ;) 
Tenkte forøvrig at je sku linke blogga at mine kjære søstre som åsså liker å knipse litt :) Ha en flott adventssøndag :) 

http://magikasunderfundigetanketryllerier.blogspot.com/
http://hegeskar.blogspot.com/

5 kommentarer:

Anne sa...

Uvanlig..., jo! ganske så uvanlig, men des mer en ser på dem, jo mer liker en dem merker jeg :-) en sann kunstner med kamera du jo! og jeg kjenner på følelser når jeg ser disse, jeg liker det også, bilder som får meg til å føle...

Anneklem din vei for det.

DeMona sa...

Hei, søte lillesøster! Jeg digger uttrykket du har på bildene dine for tida. Deilig mørke og dystre med litt rustikk grovhet. Liker! Ma

Liv Johanne sa...

Bra! Liker "suget" du har fått til inn mot plakaten.. Dette bildet kunne vært en fin illustrasjon til en krimbok med f.eks tittelen "skuddene i skogen" eller lignende... -ser du; bildet virker akkurat som det skal;engasjerer hjernen min og skaper en historie i hodet mitt.. Sånt liker jeg!

heges sa...

Jupp, får litt sånn krim-illustrasjon følelse her! Kanskje du skal fikse illustrasjonen når storesyster utgir sin første bok ;) Vi venter i spenning :) Noen oppgaver til meg a? He-he...

Na sa...

ååå dekk er så søte!! je blir så gla ta alle de hyggelige orda deres! :) tuuusen takk :) inspirasjon dæ!! Liker at de får en til å føle og det at de setter fart i tanka !!! :)))