28. aug. 2011

.. let me play among the stars.. :)


Copyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.
Har hatt ei super helg med hele to kurs :) I går var det Bjørn Opsahl som viste noe av sine kunster, og i dag var det Jens Haugen sin tur.. (hvem sier helter har flagrende kapper og underbuksa uttapå?? ;))Har virkelig vært mye lærdom å ta med seg denne hælja.. så nå er det bare å sette ny kunnskap ut i prakis.. noe som sikkert kan være utfordrende nok :P Imponerende hvor rause disse kara er til å dele av sin kunnskap - til glede for glade amatører som meg. Hyggelig å møte så mange fotointresserte folk, og deriblant andre je kjenner fra bloggverden :)
..og mens je venter på nye fantastiske fotoprosjekter, helt i samma gate som Opsahl og Haugen :P ..hhehe.. så får je blogge noen gamle prosjekter fra Elin og mine sine turer.. uten kule lyssettinger og ikke helt etter photoshop boka ;)

3 kommentarer:

Anne sa...

Trivelig lesning og et fantastisk syn for øye, kjempestilig bilde da gitt.

Alltid kjekt med påfyll av kunnskap, en suger tl seg som en tørrsvamp, og inspirasjonen kommer som kastet på en :-)

Liv Johanne sa...

Ser da virklig ut til at du fulgte godt med på kurset i går, du da :) Veldig fint redigert, og for et kult sted dere har her! Ser ut til at dette stedet har masse muligheter for kreativ fotografering :)

Na sa...

Tusen takk for koslige kommentarer damer :) fullt lovlig å komme med konstruktiv kritikk å altså ;) tåler litt av det å ;) dette bildet ble redigert før kurset.. så her er det nok bare det vanlige grumset mitt :P ellers har je vært på kurs med Herr Haugen før, så en del har je jo prøvd før :) Skal definitivt prøve ut denne plassen mer ja :) vi jintene ønsker oss en egen modell så vi kan assistere litt for hverandre med lys og reflektorer.. selv om Elin er en flott modell hu å :)))