27. aug. 2011

Fotokurs med Bjørn Opsahl

Copyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.
Elin og jeg var på fotokurs med Bjørn Opsahl i dag :) Oooo lykke :) heheh er så moro med fotokurs og litt input til oss sultne fotoentusiaster!!  Kurset var rettet mot mote/portrett og hadde en del på lyssetting og mange gode tips rundt temaet ellers :) Opsahl skuffet ikke - var mange ting å plukke opp på kurset, så nå er det vel bare å prøve seg selv da ;)
I morgen skal Jens Haugen holde kurs, så kanskje det blir en liten tur da å?? ;) Ikke så ofte det er fotohelter i distriktet ;)

6 kommentarer:

Liv Johanne sa...

Så fint det var bra kurs, da! Jeg kom opp til Toten i dag, og gleder meg veeeldig til fotokurs med Jens E Haugen i morgen :)
Helt enig med deg at det er godt med litt input og inspirasjon :)

Na sa...

så moro :)) kanskje vi ses på kurs i morgen da :) ikke umulig at Elin og jeg skal dit ;) je vil lære mer ama ;)

Anne sa...

WoW, nå ble jeg en smule missunnelig her gitt :-) for dette er ting jeg vet og kan fint lite om! Fine bilder du har fanget her, så ser jo ut som om du har lært en masse på kort kort tid :-)

Na sa...

Nå står det at å prøve seg litt i praksis.. enklere å få ny lærdom til å feste seg gjennom litt prøving og feiling :) fikk ørlitt lyst til å kjøpe meg ei blitzlampe når je ser å mye en kan få til med det :) I dag er Jens Haugen på Gjøvik, så trur det blir en tur dit å :)

Anita Fuglerud sa...

Flotte bilder :-)

Na sa...

Takk Anita :) Hyggelig at du stopper innom bloggen min en tur :)