5. apr. 2010

K R I S T I N & D A G K R I S T I A N

Da kommer det omsider en collage fra bryllupsfotograferinga som jeg gjorde for en tid tilbake. Første gang jeg har tatt ordentlige brudebilder så dette var absolutt en spennende og lærerik fotoøkt :) Kjente paret godt fra før :) Absolutt en koslig og grei gjeng å fotografere :))) Tok 55 bilder på ca 40 minutter og har redigert og fikset 21 bilder :) Det har jeg absolutt lært mye av :) så her er et lite utvalg :)

6 kommentarer:

-hanne sa...

Kjempefine bryllupsbilder!! :) Det må ha vært veldig spennende jobb. Man føler kanskje ekstra spenning, for det er jo en viktig dag for modellene, men det fikset du jo kjempebra! Hva brukte du som bakgrunn, forresten?

Na sa...

Tusen takk Hanne :)En veldig lærerik økt og sikkert mye jeg kunne gjort bedre - men angrer på ingen måte på at jeg kastet meg utti det :) Brudeparet var fullstendig klar over at de slapp til en amatør på sin viktige dag :)Bildene er tatt i studioet til Toten Fotoklubb, så bakgrunnen er en "hvit" papirbakgrunn :)Kun andre gang jeg prøvde studiooppsett på egen hånd å, så en er jo litt spent på hvordan ting fungerer :)

Elin sa...

Finfin collage Nina :) Pent sammensatt og veldig bra bilder! Sku tru du alt var en profesjonell fotograf!!!

Na sa...

Heheh :) Takker for hyggelig kommentar snuppa!! har nok mye å lære jeg gitt :) men moro var det uansett :) Angrer ikke på at jeg tok sjansen :)

heges sa...

Sååå fine de ble! Fint sammensatt også.. Godt å få øvd seg litt før alvoret begynner på ordentlig ;)

Na sa...

Hhehe takker Hege :) jepp var greit å få en litt "mindre alvorlig" gjennomkjøring ;)kjenner presset nå ;)