Litt om meg

Totenjinte i mine "beste" år :S. Utdannet førskolelærer/lærer og har jobbet i barnehage i mange år. Jobbet fulltid hos fotografen Gjøvik fra mai 2010 til juli 2011. Et spennende og lærerikt år, men etter et år fant jeg ut at det var på tide å ta hobbyen tilbake.. og krabbet dermed tilbake til barnehagehverdagen ;)

På fritida mi er det igjen foto som er den store lidenskapen. Har vært vært hekta på foto siden 2002/2003 da jeg kjøpte min første analoge speilrefleks - den ble etter x antall overfyllte album (med ensformige sider) byttet ut med en Canon eos 20d. -som jeg endelig har byttet ut med en 5d mark 2 :D  Etter at den digitale verden slo inn over meg - har jeg også hatt mange timer med redigering av bilder og synes det er en stor del av moroa :) Det å kunne gi bildene en ekstra piff og forhåpentlig mitt eget uttrykk/stil :) Portretter har nok blitt favorittmotivet med årene, det er spennende å forsøke å fange personligheten bak "masken" ;)

Ellers er det venner, familie og trening (tvangshandling :P ) og hjemmet som er viktig i hverdagen  :)Kontakt meg på: ninaskar77@hotmail.com om det er noe du lurer på :)