12. mai 2013

Endelig litt nye bilder :)
Copyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.

Nå var det jammen meg på høy tid med et blogginnlegg at ;) Kamera har stort sett ligget på hylla siden i fjor høst.. sånn kan det gå :) håpe det løsner at litt nå :) var veldig koslig å knipse denne flotte frøkena.. følte meg ganske rusten bak kamera, og enda verre i redigeringsdelen :P hjelp.. må visst prøve å holde sånn ved like :)

6 kommentarer:

Liv Johanne sa...

Koselig å se bloggen din øverst på blogglisten min igjen ;)
En flott ung dame, dette! Jasså, har vært litt trått med foto for deg i det siste? Godt du er på opptur ;) Frykter at jeg er litt på nedtur akkurat nå.. Synes jeg tar best bilder med iphonen for tiden, og det er litt urovekkende...
Ha en fin fotovår!

Dirk Rosin sa...

fine portretter!
hilsen dirk

Na sa...

Tusen takk for hyggelige ord, Liv Johanne og Dirk :) Var på tide bloggen ble aktivisert at ja ;) Skal ikke se bort fra at det var en kombinasjon av mørk årstid og anskaffelse av smart telefon som stoppet meg å gitt ;) Lykke til, Liv Johanne, ikke la iphonen ta alle bildene så ;)

Lis sa...

Vakker jente, liker spesielt godt de svart/hvite :-)
En fotograf venn av meg bruker også mye iphonen til å ta bilder. Ha sier det nå er en egen "trend" med smart phone bilder, konkurranser og også imponerende bøker blir laget. Store billedbyråer i New York bruker dette også, så jeg hadde satset på smartphonen jeg, dersom det hadde føltes riktig!
Alt, alt godt.

heges sa...

Nydelige Nina :))) Må nok ta mer bilder snart... Bloggen savner deg! Men vet jo heldigvis at du har noen ventende prosjekter da ;)

Mona sa...

♥ FINE BILDER!