1. jun. 2012

Kvinnen i skogen


Copyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.

Endelig hatt en liten fotoshoot at :) Leenge sea sist nå.. vårblomstrene kom - og gikk, uten et minste (foto)klikk ;) hihi  ..men forige helg blomstret denne vakre vannlilja her ;) hehe.. moro :) Kommer flere bilder fra denne shooten :)

7 kommentarer:

Fotonita sa...

Fint at du er tilbake i bloggverden med dine fantastiske bilder! Disse tre liker jeg veldig godt! Favoritten er det første!

Du er virkelig en dyktig fotograf!

Ønsker deg ei go hælj!! : )

Liv Johanne sa...

Ble ille fornøyd da jeg så det var nytt innlegg fra Na´s virkelige uvirkelighet da jeglogget meg på i dag.. Du verden for en tilgang du har på vakre, lekne og kule modeller, da! Liker fargetonene i redigeringen her, gjør stemningen ekstra "hulder-aktig" og ikke minst "draget" av uskarphet innover i bildet :) Her er det bare å pøse på med flere bilder fra denne shooten!
Ha en finfin helg!

Heidi Marie sa...

Fantastisk fine bilder, liker omgivelser, lys og farger. Godt jobbet :) :)

Elin sa...

Endelig er du tilbake! Har virkelig sett frem i mot et nytt innlegg fra deg:) Du har virkelig fått frem en fantastisk stemning i disse bildene. Likte redigeringen din svært godt og henger meg på Liv Johanne her. Bildene får et ekstra hulder aktig preg. Gleder meg til flere bilder fra denne serien.

Na sa...

Tuusen takk :) dekk er nå søte å da :) koslig med sånne kommentarer :)Har ikke så mange modeller å ta av je, stort sett samma huldra som stiller opp ;) ..men det er ik mengden som teller ;) Moro med sånne prosjekter :)))

heges sa...

Så stemningsfulle og fine bilder! Som de øvrige likte jeg det øverste ekstra godt! Flott med effekter og fargetoner!!

Tøff modell... Ikke alltid like varmt i vannet her til lands ;)

Na sa...

Takker så mye kjære Hegemi :)))