4. okt. 2011

Som perler på en snorCopyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.

Tre stk go'jinter :))) -som je er så heldig å være tanta at :) Litt varierende uttrykk her, men smilet er aldri langt unna hos dessi jinten :) Når det med smilet er sagt, så synes jeg også at alvorlige uttrykk på et portrett kan være fint, et smil er nok ikke det eneste uttrykket du ønsker å huske hos barna dine ? ;)

4 kommentarer:

Liv Johanne sa...

Veldig fine portretter av noen go`e jinter (det er da litt totning igjen hos meg,da...)
Liker veldig godt de klare sterke kontrastene i s/h-redigeringen din.. Det lyse er så lyst og klart, mens det mørke er så mørkt å fyldig... sliter litt med dette på samme bildet, jeg. Blir mest jevnt grått føler jeg når jeg jobber i s/h.
-men altså tilbake til disse portrettene: denne redigeringen får virkelig frem trekk og uttrykk hos modellene dine :) -Bare fortsett å legg ut slike vakre "perler" du ;)

heges sa...

Fiiiiine jenter :) Og ja, jeg liker også bilder med andre uttrykk enn de faste reklamesmilene, selv om de også er fine i naturlige utgaver ;)

Na sa...

Takker for trivelige ord jinter :) Hender jeg kjører flere runder med curvesen for å få det toneomfanget jeg vil ha i sv/hv. Heldig med modellene mine her :)))

Stein-Evert FOTO sa...

Fine portrette av noen flotte unger.
Balansen mellom mørke og lyse felter tiltaler meg, det samme med den kontakten du har med modellene gjennom blikkontakten.