22. okt. 2011

S U N D A Y S
Copyright - Bildene skal ikke under noen omstendigheter kopieres eller brukes uten tillatelse fra fotografen.

Forige søndag hadde jeg en fantastisk fototur med mine kjære søstre og Vilde :) Det var absolutt nydelig setting for foto, med tåke og sola som bakteppe - i tillegg hadde vi med litt gamle klær fra mammas loft og møbler fra bruktbutikken. Hva mer kan man ønske seg? hehe.. tre søstre med kamera som nesten slåss om å fotografere denne flotte jenta :))) Blir litt mye like bilder når man har litt dårlig tid (mamma ventet med middagen ;) - neste gang får vi nok ta oss bedre tid å ta bildene etter tur ;) Egentlig er jeg litt skuffet over mine egne bilder.. Mona og Hege tok så mange flotte, og utnyttet nok forholdene bedre, men men.. Har bearbeidet de i litt ulik stil for å gi de litt forskjellig uttrykk, måtte ta med et smil å ;) Må rose den unge modellen for å være flink til å holde maska foran alle disse rare fotografene ;) Vil ellers gjerne ha flere sånne nydelige dager utover :)))

6 kommentarer:

Elin Bredesen Foto sa...

Kjempefin serie Nina :) Likte de to øverste aller best. Noe med nærheten i de to jeg falt for :) Etterbehandlig og alt er supert :)

Jill c",) sa...

Utrolig bra serie!! Likte lyset veldig godt:)

DeMona sa...

Flotte bilder, kjære søster. Godt at du har litt flere uttrykk å spille på enn undertegnede amatør. Forøvrig i sorg i dag etter at Marco Simocelli døde etter krasj i Moto GP:( Mona

Liv Johanne sa...

Ingen grunn til å være skuffet! Liker bildene dine, jeg, -og er supermisunnelig på både location, kostyme og flott modell!
Ha en fin uke!

Na sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen :) grunnen til at je er ørlitt skuffet over mine bilder er nok at je så potensialet og følte je burde utnyttet det bedre ;) men super moro læll :) ha ei flott uke alle sammen ;)

Elin sa...

Helt fantastisk! Virkelig en kreativ bildeserie. Og etterbehandlingen er også nydelig. Herlig:)