18. apr. 2010

T I D F O R B L Å V E I S

Elin og jeg har vært ute å knipsa blåveis i dag :) Vårblomstene er et koslig syn!!! Hehhehe.. om vi var et like artig syn der vi lå med stumpen i været å knipsa er jeg usikker på - men like fullt et vårtegn det å ;) Målet var å ta litt annerledes blåveisbilder enn tidligere år.. så disse er duse ;) Det verste er at jeg ikke klarte å la fargene være farger :) Brukte makrolinse og mellomringer i ulike varianter denne gangen :) og selvfølgelig størst mulig blender :)

7 kommentarer:

-hanne sa...

Dette er skikkelig delikat!
Bilde nr. 2 kunne godt få henge på veggen min tro jeg, for dette ble jeg sittende og se på en god stund, ble liksom litt "go`-mystikk" i det..
(når man ikke finner det akkurat rette uttrykket, så får man konstruere et, he,he...)
Ha en fin uke!

Dagrun sa...

Så flott og spesiell etterbehandlig.

ps Hva mener du med at du ikke klarte å la fargene være farger?

Elin sa...

Kjempefine og duse bilder :) Me like :))))

Na sa...

Takker så mye Hanne :) Nr 2 her ble øyeblikkelig favoritten min å :) moro å endelig kunne knipse makro ute igjen - selv om man har prøvd det meste før så må man lete etter nye vinklinger ;) go' mystikk høres bra ut :) me like :)

Takker så mye for hyggelige ord Dagrun!! Det jeg mente med at jeg ikke klarte å la fargene være farger er rett og slett at jeg la de i sv/hv og la på en fargetone i stedet.. er jo nesten litt trist når de er så flotte som de er i naturlig praktfarger :)

Na sa...

Næmmen Elin ;) Der smatt du jommen meg imellom kommentara ;) Takker så mye snuppa ;) Gleder meg til å se dine blåveiser ;)

heges sa...

Lyse og lekre vårtegn! Ang. stumpene så er de vel vårtegn de å, har gjort det samme i dag.. Prøver å dukke så fort det kommer en bil, da er det bare "stumpen" som synes i skogkanten ;)

Na sa...

hehehe ;) skikkelig flott vårtegn det gitt ;) takk for hyggelig kommentar Hege :)