22. feb. 2010

B L U E

Har prøvd meg på litt "oljesøl" jeg også. Inspirert av Elins kjøkkenprosjekter :) Distre som jeg er så glemte jeg å justere isoen foran denne serien.. heheh så den sto på 800 gitt.. litt mye det kanskje..? moro og slitsomt dette.. jeg konsentrerte meg verre :) men ble da noe å blogge.. tiltross for aaaalt for mye støy :) hva slags tittel setter en på slike bilder a?? hehe bare spør.. alle andre er så kreative slik ;)

10 kommentarer:

heges sa...

Lekkert, Nina.. Synes ikke iso'en var veldig tydelig her.. Likte oljelandskapet ditt ;)

Elin sa...

Kjempe bra Nina....dette ble jo meget så lekkert! Liker utsnittet ditt!!

Na sa...

Takker for hyggelige kommentarer jinter :) Har jobbet litt for å dempe støyen her men.. ble hvertfall litt bedre :)Takk for inspirasjon Elin :) mye moro en kan finne på med enkle midler :)

Anne sa...

Lekkert lekkert, og det er i slike stunder en er glad en ikke har naboen som ser inn gjennom ens kjøkkenvindu, he he

Arya sa...

Tittelen var flott den - og bildet supert!! Skal over i kjøkkenbenken snart jeg også... :-)

Na sa...

Anne: Takker så mye :) Heheh.. det er da jeg er glad for persiennen min ;)
Arya: Takker og bukker :) moro dette så kast deg ut i det :)

Dagrun sa...

Dere er kjempeflinke. Ser ikke noe støy her jeg! Nydelige former (jeg kaller alle sånne abstrakter utfra formen det tar jeg... det er jo det det er på en måte, en slags form som skapes for meg i alle fall...).

Na sa...

Takker så mye for hyggelige ord Dagrun :) moro med abstrakte bilder :)

Christian Hansen sa...

Inte problem med iso her :) BLUE er en god titel. Men ofte skal man kalde sine billeder det man føler.. Altså ment som at - gelm - hvad andre gør, og nyd dine egne ideer :) Synes dette var flot og roligt at se på!

Na sa...

Takker så mye for kommentaren Christian :) Sant det du sier om tittel ;) må nok bli bedre på å finne den tittelen som stemmer for meg :)