10. jul. 2009

in my little paddlingpool..


jepp.. hva en ikke fotograferer i "sommerværet" ;) Denne stakkaren lå å fløt i plaskebassenget ;) men det viste seg at den slettes ikke var død.. bare kjølte seg litt ;) Jeg vil så gjerne ta no spennende bilder.. men det blir visst med slik puslete prosjektet :) så... jepp .. nyt sammarn folkens :)

8 kommentarer:

Camillas fotoverden! sa...

Så søtt da =)
Etterbehandler du alle bilder? Jeg har ikke gjort det med mine for jeg er ikke dreven i det,men det kommer vel etterhvert.
Fortsatt god sommer.

Elin sa...

Så artig at du finner slike motiver som jeg aldri hadde tenkt på...vil tenke slik som deg jeg!! Bruker bare av detj eg har inne i huset her jeg..huff! Stå på Nina..dette er bra!!

Na sa...

Camilla: Jeg etterbehandler alle bildene jeg ser et potensiale i.. Siden jeg tar alle bildene mine i raw-format må de gjennom en viss grad av etterbehandling. Men nå skal det sies at noen av bildene får litt mer enn det som strengt tatt er nødvendig da :) Etterbehandlinga er en del av morroa :) Fortsatt god sommer til deg å :)
Elin: Det var et skikkelig kompliment når det kom fra deg.. Du er jo den som er kreativ blant oss da! Så at jeg har funnet et motiv du ikke hadde tenkt på en gang var jo artig. Liker stilen din om dagen :) stå på!!

heges sa...

Synes dette var skikkelig godt sett! Uvanlig motiv i s/h, men det gjorde seg! I badebassenget her flyter det bare døde fluer.. Ikke fullt så pent..

Na sa...

takker Hege :) Du får kaste deg over fluene du.. får nok gull ut ta dom å du ;) Valgte sv/hv her.. hehe det er ingen fargerik sommerfugl som flyter her.. snarere en hm.. gråving? heheh :)

Camillas fotoverden! sa...

Åssen bruker du lag? Hvor finner du dem?

Elin sa...

Er ikke såå kreativ akkurat Nina...!! Du har din egen stil å det er viktig! Jeg surrer med både det en og det andre...har liksom ikke noen egen stil! Sku gjerne ha hatt det men...tar bilder av det øyet liker og evt ser under fotograferinga!

Na sa...

Camilla: hm.. åssen en bruker lag? -jeg er litt dårlig på å forklare je da.. burde heller ha vist deg. Hege og je har tatt på oss å vise litt for fotoklubben i høst.. bli med da ama.. ellers så kan du søke på you tube ligger mange videoer på temaet der. Lagene kan man enten ta selv eller se om en klarer å søke opp no på nett. heheh har blitt en sykdom for meg med de laga ;)
Elin: Koslig å høre at du syns je har min egen stil da :) Syns du har stor personlighet i bilda dine å je da.. samma å du mener selv :)