7. jun. 2009

Stilleben


Heisann hoppsann :) Ja da har je jobbet intenst (etter min standard hehe..) med stilleben i noen dager. Je har prøvd mange ulike varianter.
Det øverste er tatt i kjellervinduet her. Likte omgivelsene godt der - bildet er ganske nøye planlagt med blomster fra mors blomsterbed og greier. Brukte lommelykt til å belyse blomstene litt bedre. Måtte selvsagt legge på de obligatoriske laga.. sykdommen min ja ;)
Det nederste bildet ble tatt i farten her i går. Blomstene begynte å miste bladene, så det var bare å forte seg. Likte lyset i vinduskarmen.. så da ble det en del prøving og feiling. Dette ble det bildet je ble mest fornøyd med. Lagene er med her også - selvsagt. Free me from my desease ;)
So What do ya think ? :) je har en favoritt selv.. men moro å høre hva andre syns ! :)

7 kommentarer:

heges sa...

Likte begge to je! Synes du har jobba bra.. Vanskelig å utpeke en favoritt, de hadde jo ganske forskjellige uttrykk. Lekre på hver sin måte. Nr 1 litt gammeldags og koselig, nr 2 lys og elegant.

Na sa...

Takker så mye Hege !! :) Moro å jobbe med stilleben når en kjæm i gang gitt. Har blitt mange fler, men dette er nok de je er mest fornøyd med. :)

Mari sa...

Så fine desse bildene var Nina:) Mulig å få de på lerret på veggen min eller? ;) hmmm... jeg hadde bursdag her om dagen hadde jeg ikke?! hihi... ;) Utrolig fine var de nå ihvertfall:)

Na sa...

Søtnosen :) Det var hyggelig å høre at de falt i smak!! :) he? har du hatt bursdag? åsså ik sagt no?? heheh :P 19 1/2 ?? hihi

Mari sa...

haha:) du altså:) morroklumpen:)

Na sa...

hihi ja du syns vel det ratt :P

Elin sa...

Liker begge jeg....! Men aller best det nederste ;)