16. jun. 2009

"Inspirert" - en utfordring fra "Foto gjennom mine øyne"

Ja da har jeg latt meg inspirere til å fotografere. Fikk en utfordring av Elin - Foto gjennom mine øyne, for et par uker siden. Her er resultatet.. Heheh .. ble slett ikke likt "inspirsjonskilden", men det var da heller ikke målet - målet var enkelt og greit å bli inspirert til å ta egne bilder. Skikkelig moro å jobbe slik faktisk. Det er så mange fantastisk bilder der ute på nettet som får meg til å ønske å bli bedre til å ta bilder og å redigere dem. Dette er nok ikke siste gangen jeg jobber slik med et bilde. Sikkert også moro å la seg inspirere fra musikk/tekst el annet også..
Jeg elsker jo portretter da, og bilder med en historie i.. så denne gangen ble det et portrett. Stemningen i bildet ble en helt annen enn i inspirasjonskilden.. men pytt.. sku jo absolutt ikke væra noen kopi så ;) Det hadde vært kjedlig om bildene ble like uansett.. vil jo ikke plagiere noen, men da heller skape mitt eget preg over bildet. :)

6 kommentarer:

heges sa...

Spennende bilde og etterbehandling! ;) Kult at du tok sjansen på et s-portrett da.. Slik er jeg dårlig på!!

Na sa...

Takker Hege!! En tager hva man haver vettu ;) "Surmuggtryne" hihi :)
klem :)))

Elin sa...

Tøff du Nina som bruker deg selv!! Surmuggtryne..haha et nytt ord for meg;) Synes du har vært flink igjen jeg Nina!!

Na sa...

Takk Elin :) Var ikke så skummelt igrunn.. noen må jo je ta bilde ta å.. er jo en fin måte å øve på lyssetting å sånn på da.. selv om dette ikke var noe lysende eksempel i så måte :) Neste utfordring er alle Ninas ansikter.. hihi.. kan dukke opp flere nye ord da ratt ;)

Line sa...

nydelig bilde!!
Flott tolkning av inspirasjonskilden!!
Line
http://linesfoto.blogg.no

Na sa...

Takker for hyggelig tilbakemelding Line :) utfordringer er artig.. moro å se åssen en løser en oppgave forskjellig.. vi må få tæll flere slike utfordringer.. bare å tenke ut noen gode temaer.. så kan vi prøve igjen :) PS! bittelitt misunnelig på deg å skolegangen din da ;)