11. jun. 2009

Barnefotografering

Her har jeg fotografert barnet til noen jeg kjenner. Det er stas med barnefotografering - men også ganske utfordrende da :) Spesielt når de har skjønt hvordan de kommer seg rundt i rommet heheh.. Det hadde denne lille kroppen her skjønt! Men det ble da noen bilder på stuegulvet på ei dyne, med lys fra vindu. Har jobbet en del her for å rydde opp i omgivelsene rundt barnet. Hånda el diverse leker satt godt plantet i munnen på denne lille krabaten da.. så det ble nå bare slik. Alltid moro med slike oppdrag - så dette skal jeg nok prøve mer på :)

5 kommentarer:

heges sa...

Flott og sjarmerende babyportrett! Skarpe øyne og sjarmerende med hånda i munnen. Liker at bildene ikke er mer oppstilt enn at det er tillatt :)

Camilla sin verden! sa...

Kjempefine bilder =) Åssen kamera bruker du? Jeg har tenkt å melde meg inn i totens fotoklubb i september.

Na sa...

Heisann :)
Hege: Takker ! Er helt enig med deg, blir det for oppstilt mister det litt personligheten.. Men je kan heller ikke bedre - så slik blir det :)
Camilla: Hei så koslig å se deg i bloggverden også!! Artig at du vil melde deg inn i fotoklubben - det stemmer jeg for ! :) Jeg bruker et gammelt canon speilrefleks.. 20D.. men det duger bra så lenge :) (helt til det ryker lissom ;) )

Camilla sin verden! sa...

Åssen bilderedigeringsprogram bruker du?

Na sa...

Jeg bruker en eldgammel versjon av Photoshop.. 7.0.. men den duger helt fint til min bruk :)