26. mai 2009

Litt galskap i skogen..

Hm.. Je sku så gjerne ha vært ute å fotografert litt.. men været jobber mot meg og det gjør visst også tiltakslysten i stor grad :P huff ja.. stygt å skylde på været gitt. Nei er nok bære je som er en latsækk gitt :)
Detti bildet er ta min kjære søster som slår ut håret og brøler ut litt galskap i skogen :P el har hun fått kontakt med oven?? !! Bare hun veit.. Artig fototur var det hvertfall. Tatt høsten for et par å sea. - Og lekt meg ganske bra i PS her da :P
I morgen skal je på fotoklubb. Det blir visst ingen aktfotografering. Ingen som torde å stille opp merkelig nok.. folk er no pyser altså.. hm hihi.. Men vi sku hvertfall øve oss på lyssetting og blitzanlegg da - og det er moro :) Så får vi håpe det blir no bilder en kan gjøre litt mer ut av :)
Skriver mye tull her nå, men været er slik grått at je kjeder meg :)

3 kommentarer:

Litt om meg sa...

Fint med inneprosjekter når været er dårlig Nina!! kjøp deg en blomsterbukett eller lek med vann ;) Liker som alltid bildene dine ! Stå på snuppa!

Na sa...

ja je får finne på noe kreativt inne. Absolutt mulig det. Gjelder bare å ha øya oppe. Men må definitivt finne på no større prosjekter med en plan bak at snart :)

heges sa...

Har jeg ikke sagt før, at når du møter slike vesner i skogen må du bare ta beina fatt og løpe så fort som F...!! Ja, ja.. Ble jo kult da ;)